CA’ Cucina Catering & Events

På Ca’ Cucina er vi eksperter i selskaber. Om det er den runde fødselsdag, konfirmationen, firmaarrangementet eller om du blot ønsker at forkæle dine nærmeste, står vi klar med lækker, autentisk italiensk gastronomi. Vi vil utroligt gerne være vært for jeres selskab, uanset om det er i hjemmet ella på en særligt udvalgt location, får du muligheden for at komme helt tæt på den varme, familiære italienske atmosfære. Vi kan i alle tilfælde rykke ud med et team af kokke og tjenere som står for madlavning, servering og oprydning. 

Er du nysgerrig på hvordan en menu kan se ud, så kontakt os på info@ca-cateringevent.dk . Har du specifikke ønsker eller idéer tilpasser vi gerne menuen, så den er skræddersyet efter jeres behov. Vores menuer skifter altid, afhængigt af sæson, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og derfor altid importerer sæsonens bedste råvarer fra Italien.

Vi er vinelskere og importerer selv vores vin. Vi kan derfor tilbyde en vinmenu, særligt udvalgt til den catering menu I vælger.

Har du selv bevæget dig ind i vinens forunderlige verden, så kan du se vores udvalg af vine her. Vi rådgiver efter ønske, med stor glæde, om hvilke vine, det passer bedst til den eller de retter du har valgt skal serveres.   

Vi justerer løbende vores udvalg af vine, da vi elsker at udforske og importerer udelukkende kvalitetsvine fra Italien.

Såfremt det er vin eller vine, som du tidligere har smagt hos os og du ikke længere finder på vores opdaterede vinliste, så giv os gerne besked. Vi bestiller gerne din vin hjem, såfremt den stadig er på lager hos producenten.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud:

info@ca-cateringevent.dk
31 70 75 52