Kontakt os for et uforpligtende tilbud:

info@ca-cateringevent.dk
31 70 75 52

Se Ca’s 3 retter menu her
Se vinkort her

CA Cucina Catering & Events

Ca’ Cucina Catering & Events laver autentisk italiensk mad til at tage med ud af huset og bringer den varme italienske atmosfære hjem til dig. Du har muligheden for at organisere middage og events i dine egne omgivelser uden selv at skulle stå for indkøb og uden selv at skulle bruge timer i køkkenet og forberede maden.  

Er du nysgerrig på hvordan en menu kan se ud, kan forskellige forslag til menuer findes nedenfor. Har du specifikke ønsker tilpasser vi gerne menuen, så du får det som du gerne vil have det. Vær opmærksom på, at vores menuer skifter afhængig af sæson, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og derfor altid importerer sæsonens bedste råvarer fra Italien.

Se vores Ca’s 3 retters menu

Vi er vinelskere og importerer selv vores vin. Vi kan derfor tilbyde en vinmenu, særligt udvalgt til den catering menu I vælger.

Har du selv bevæget dig ind i vinens forunderlige verden, så kan du se vores udvalg af vine her. Vi rådgiver efter ønske, med stor glæde, om hvilke vine, det passer bedst til den eller de retter du har valgt skal serveres.   

Vi justerer løbende vores udvalg af vine, da vi elsker at udforske og importerer udelukkende kvalitetsvine fra Italien.

Såfremt det er vin eller vine, som du tidligere har smagt hos os og du ikke længere finder på vores opdaterede vinliste, så giv os gerne besked. Vi bestiller gerne din vin hjem, såfremt den stadig er på lager hos producenten.