Om Ca’

Ca’ betyder “casa” på gammel norditaliensk dialekt, og casa betyder hus på italiensk. På Ca’ laver vi alt det bedste fra den italienske madkultur. Det er mad, som får os op og flyve, og det er mad, som den er lavet hjemme hos en traditionel italiensk familie. Det er mad præcist som vi lærte at lave den fra vores mormor.

Maden viser hvem vi er, og binder mennesker sammen. Opskrifterne og metoderne er blevet overgivet fra generation til generation, og lever fortsat i bedste velgående.  På italiensk kalder vi det “Cucina casalinga” – husmoderkøkkenet.

Om historien

Vi, Davide og Diego, er fra henholdsvis Bologna og Venedig, men vores italienske madlavning spænder lige fra nord til syd. Vi har haft de bedst tænkelige læremestre i vores mødre, og vi laver enkel og velsmagende mad, så du både kan se og forstå, hvad du spiser hos os. Vores mad er simpelt, rustikt og autentisk.

Det hele startede med et enkelt bord i hjørnet i vores take-away Ca’ Cucina på Rebekkavej 49, tiltænkt til de som skulle prøvesmage vores cateringmenu. Hurtigt begyndte folk at slå sig ned her til en hel middag, og derfra tog det ellers fart, og vi måtte anskaffe os flere borde. Da lokalet lidt længere nede af vejen blev ledigt, skyndte vi at slå til og således blev vores spisested, Tavola Calda født. Her har vi plads til omkring 35 siddende gæster, som bliver forkælet med lækker italiensk mad, altid baseret på sæsonens bedste råvarer. Vi glæder os til også at forkæle dig, og der er altid noget til hver en smag.

Buon appetito!