Italiensk spisested – Tavola Calda
Blot 10 minutter fra indre by!

Rebekkavej 34, 2900 Hellerup
Tel.: 31 70 98 90
info@ca-cateringevent.dk

Åbent fra onsdag til lørdag
kl. 17.30 – 22.00

Se Tavola Calda menukort her
Se Tavola Calda vinkort her

Bordbestilling
Via telefon: 31 70 98 90
Eller online: Her

Særtilbud på Tavola Calda

Februar på Tavola Calda er en helt særlig måned. Vi har lavet et særligt tilbud til jer. Vi har sat menuen for hele måneden, og fra onsdag til lørdag i hele februar består menuen af 3 retter til blot 215 kr pr. person. Se menuen her: Tavola Calda menu – februar. For at få fingrene i dette tilbud skal I blot købe billet her, og så ses vi på Tavola Calda!

I kærlighedens tegn
I Italien er San Valentino noget helt særligt. Her fejres kærligheden, og hvad bedre måde at gøre det på end med dejlig mad og vin i de bedste omgivelser. Vi holder åbent til valentines d. 14. februar, og har i anledningen lavet en særlig menu. Kom forbi og fejr dine kære hos os. Se menuen her: San Valentino menu

Pst… 

Hold øje med vores nyhedsbrev og vores sociale medier, og sæt kryds i kalenderen torsdag d. 15 marts. Vin-aftenen i november var så stor en succes at vi har besluttet at lave endnu en! Denne gang vil det være en kombination af vine fra alperne (Les Crêtes) i nord til vine fra syditaliens vulkan, Etna (Terre Nere).

Tavola Calda

…betyder ”varmt bord” på italiensk – et hyggeligt spisested med vidunderlig, rustik mad og en familiær atmosfære.

Her serverer vi vellavet mad fra vores køkken hos Ca’ – Cucina, som du/I måske allerede kender så godt. Rustikke og velsmagende italienske egnsretter til overkommelige priser.

Menuen varierer fra dag til dag, og vi bruger altid friske råvarer, primært importeret fra Italien. Vi sætter kvaliteten i højsædet og gør alt for at smagen bliver ægte italiensk.

Tavola Calda danner ofte rammen om forskellige events såsom: vinsmagning, olivenoliesmagning og andre særlige events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan følge med i vores begivenheder og nyheder – for der sker altid meget hos os!

Tavola Calda er ikke udelukkende et spisested, men kan også efter aftale reserveres til både privat- og erhvervsarrangementer. Desuden, hvis I er et selskab på over 15 personer, kan vi også holde frokost åbent for jer. Ring til os, og så kan vi aftale nærmere.

Gavekort

Vil du byde på en unik Italiensk oplevelse til en du holder af?
Køb et gavekort, du bestemmer selv beløbet, som kan bruges både til Take Away eller Tavola Calda.