Italiensk spisested – Tavola Calda
Blot 10 minutter fra indre by!

Rebekkavej 34, 2900 Hellerup
Tel.: 31 70 98 90
info@ca-cateringevent.dk

Åbent fra onsdag til lørdag
kl. 17.30 – 22.00

Se Tavola Calda menukort her
Se Tavola Calda vinkort her

Bordbestilling
Via telefon: 31 70 98 90
Eller online: Her

VINAFTEN

Fra alperne i nord, til vulkanen i syd
Denne aften, d. 15 marts, vil være dedikeret til vine fra Valle d’Aosta i Norditalien samt vine fra Sicilien i Syditalien. Fra alperne smager vi vin fra vinhuset Les Crêtes, og fra vulkanen er vi på besøg hos Tenuta delle Terre Nere.

Menuen
Ingen vinaften uden en helt særlig menu. Menuen består af 4-retter, hvortil I får 2 glas vin til hver af de første tre. Til dessert serverer vin én dessertvin.

Særtilbud på Tavola Calda

FEBRAUR på Tavola Calda er en helt særlig måned. Vi har lavet et særligt tilbud til jer. Vi har sat menuen for hele måneden, og fra onsdag til lørdag i hele februar består menuen af 3 retter til blot 215 kr pr. person. Se menuen her: Tavola Calda menu – februar. For at få fingrene i dette tilbud skal I blot købe billet her, og så ses vi på Tavola Calda!

Tavola Calda

…betyder ”varmt bord” på italiensk – et hyggeligt spisested med vidunderlig, rustik mad og en familiær atmosfære.

Her serverer vi vellavet mad fra vores køkken hos Ca’ – Cucina, som du/I måske allerede kender så godt. Rustikke og velsmagende italienske egnsretter til overkommelige priser.

Menuen varierer fra dag til dag, og vi bruger altid friske råvarer, primært importeret fra Italien. Vi sætter kvaliteten i højsædet og gør alt for at smagen bliver ægte italiensk.

Tavola Calda danner ofte rammen om forskellige events såsom: vinsmagning, olivenoliesmagning og andre særlige events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan følge med i vores begivenheder og nyheder – for der sker altid meget hos os!

Tavola Calda er ikke udelukkende et spisested, men kan også efter aftale reserveres til både privat- og erhvervsarrangementer. Desuden, er der mulighed for at spise frokost hos os. Vi holder normaltvist lukket til frokost, men ved henvendelser på selskaber over 15 personer, holder vi hellere end gerne åbent til jer. Det kan eksempelvis være i anledningen af barnedåb, fødselsdage, eller blot at I har lyst til at forkæle jeres nærmeste eller kollegaerne. 

Gavekort

Vil du byde på en unik Italiensk oplevelse til en du holder af?
Køb et gavekort, du bestemmer selv beløbet, som kan bruges både til Take Away eller Tavola Calda.