SPISESTED
Rebekkavej 34
, 2900 Hellerup
T. 31 70 98 90
info@ca-cateringevent.dk

Åbningstid fra onsdag til lørdag
kl. 17.30 – 22.00

Se Tavola Calda menu her
Se Tavola Calda vinkort her

Bordbestilling
Venligst benyt telefon fremfor mail

Nytårsaften

Traditionen tro, fejrer vi Nytårsaften på Tavola Calda. I anledningen af indgangen til det nye år, holder vi åbent fra 19.00 – 01.30 så vi alle kan hoppe ind i år 2018 sammen. Vi har sammensat en helt særlig nytårs-menu og har som altid de bedste italienske vine og bobler klar til jer. 

nytårsmenu_ca’ 2017 Tavola Calda.

Kom og nyd et brag af en aften med autentisk italiensk mad i højsædet og god stemning. Book jeres bord på telefon 31 70 98 90 eller mail info@ca-cateringevent.dk

Vi glæder os til at se jer på Tavola Calda!


Tavola Calda
 

betyder ”varmt bord” på italiensk – et hyggeligt spisested med vidunderlig, rustik mad og en familiær atmosfære.

Her serverer vi veltillavet mad fra vores køkken hos Ca’ – Cucina, som du/I måske allerede kender så godt. Rustikke og velsmagende italienske egnsretter til overkommelige priser.

Menuen varierer, og vi bruger altid friske råvarer, primært importeret fra Italien. Vi sætter kvaliteten i højsædet og gør alt for at smagen bliver ægte italiensk.

Tavola Calda vil løbende danne rammen om forskellige events såsom: vinsmagning, olivenoliesmagning og andre særlige events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan være med, når vi næste gang giver en rundvisning med råd til udvalg af essentielle ingredienser til en ideel smagsoplevelse.

 Tavola Calda er ikke udelukkende et spisested, men kan også efter aftale reserveres til både privat- og erhvervsarrangementer.

Gavekort

Vil du byde på en unik Italiensk oplevelse til en du holder af?
Køb et gavekort, du bestemmer selv beløbet, som kan bruges både til Take Away eller Tavola Calda.